За нас

           Кухня-майка ‘АЛАМИНУТ’ е открита през 2012 г. и е  една от най-големите и модерни кухни-майки в Бургаска област. Кухнята е обзаведена с ново оборудване, отговарящо на най-високите стандарти, гарантиращи високото качество и безопасност на храната. Кухнята-майка е регистрирана в БАБХ и сертифицирана по ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005.

    В кухнята-майка ежедневно се приготвя богато и разнообразно меню, включващо голям брой супи, месни и безмесни ястия, аламинути, скара и десерти. Влаганите материали са с високо и доказано качество, а екипа е изграден от професионалисти с дългогодишен опит в кулинарията.

               Кухнята-майка ежедневно храни хиляди бургазлии, които са ни избрали заради високото качество на продукцията ни и високия професионализъм. Фирмата разполага с няколко кулинарни магазина с марката „Аламинут”, които са се доказали, като предпочитан избор за жителите и гостите на гр. Бургас. На кухнята-майка се доверяват и множество клиенти като Домашен социален патронаж, Български червен кръст, училища и детски градини в Област Бургас, социални домове, болници и други.

                  От 2019 г.  кухня-майка „АЛАМИНУТ“ става част от „Бургаски Пазари“ ЕООД

          Кухнята разполага със специализиран кетъринг отдел, който ще направи вашият празник още по-незабравим.

бързо хранене, доставки, салати, скара, готвени ястия